KOMMENDE MENU


Februarmenu d. 9/2

Forret

Urtemarinerede skorzonerødder med håndpillede rejer

Buerre blanc - rejechips - urter

Hovedret

Peberbøf af udbenet oksehøjreb

Pebersauce - brunet blomkålspuré - marineret blomkål

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af vinter grønt - kartoffelmos

Dessert

Cremebrulleé

Solbær - lakrids - citronverbena

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Urtemarinerede skorzonerødder med håndpillede rejer

Buerre blanc - rejechips - urter

Forret

Braiseret og friteret svinekæber

Baconsauce - syltede bøgehatte - brøndkarse

Mellemret / Hovedret

Stegt torsk

Sauce naige - fennikel syltet i olivenolie - crouton

Hovedret

Peberbøf af udbenet oksehøjreb

Pebersauce - brunet blomkålspuré - marineret blomkål

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af vinter grønt - kartoffelmo

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Cremebrulleé

Solbær - lakrids - citronverbena

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

349 kr.


3 retter

349 kr.

549 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



KOMMENDE MENU


Februarmenu d. 9/2

Forret

Urtemarinerede skorzonerødder med håndpillede rejer

Buerre blanc - rejechips - urter

Hovedret

Peberbøf af udbenet oksehøjreb

Pebersauce - brunet blomkålspuré - marineret blomkål

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af vinter grønt - kartoffelmos

Dessert

Cremebrulleé

Solbær - lakrids - citronverbena

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Urtemarinerede skorzonerødder med håndpillede rejer

Buerre blanc - rejechips - urter

Forret

Braiseret og friteret svinekæber

Baconsauce - syltede bøgehatte - brøndkarse

Mellemret / Hovedret

Stegt torsk

Sauce naige - fennikel syltet i olivenolie - crouton

Hovedret

Peberbøf af udbenet oksehøjreb

Pebersauce - brunet blomkålspuré - marineret blomkål

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af vinter grønt - kartoffelmo

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Cremebrulleé

Solbær - lakrids - citronverbena

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

349 kr.

549 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.