KOMMENDE MENU

Serveres i perioden 11 November til 30 December

LUKKET 23,24,25 og 26 December

MARIE LOUISES November / December Menu

3 retter 349 kr

Serveres i perioden 11 November til 30 December

LUKKET 23,24,25,26 December

Forret

Hummerbisque

Rømørejer - syrnet fløde - friteret grønkål

Hovedret

Oksemørbrad

Ragout på oksehaler - bagte skalotteløg - pak choi

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af efterårs grønt - kartofler

Dessert

Mørk intens chokolade dessert

Kirsebær - vanilje - mousse

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Hummerbisque

Rømørejer - syrnet fløde - friteret grønkål

Forret

Saltet and

Tranebær - fermiteret hvidløg - friteret skorzonerod

Mellemret / Hovedret

Ristet fisk

Pighvarsauce - romanesco kål - hasselnødder

Hovedret
Oksemørbrad
Ragout på oksehaler - bagte skalotteløg - pak choi

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af efterårs grønt - kartofler

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert
Mørk intens chokolade dessert
Kirsebær - vanilje - chokolademousse

VÆLG 3 RETTER FOR 369 KR

SIGNATURMENU 6 RETTER 649 KR

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

349 kr.


3 retter

349 kr.

549 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



KOMMENDE MENU

8 Oktober - 9 November

MARIE LOUISE MENU

3 retter 349 kr.

Forret
Røget tun "Salade Nicoise"
Vagtelæg - oliven - kapers - haricots verts

Hovedret
Rosastegt oksemørbrad
Grønkål - selleripuré - sauce med marv og ribs

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af grønt - kartofler

Dessert
Æble-dessert
Yougurt is - brun farin - karamel

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret
Røget tun "Salade Nicoise"
Vagtelæg - oliven - kapers - haricots verts

Forret
Confiterede og stegte kalvebrisler
Cremede svampe - håndpillede rejer - urter

Mellemret / Hovedret
Pocheret laks
Luftig hollandaise - bønner francaise - citron

Hovedret
Rosastegt oksemørbrad
Grønkål - selleripuré - sauce med marv og ribs

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af grønt - kartofler

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert
Æble-desseret
Yougurt is - brunfarin - karamel

VÆLG 3 RETTER FOR 369 KR.

SIGNATURMENU 6 RETTER 649 KR.

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

349 kr.

549 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.