KOMMENDE MENU


August Menu


Tirsdag d. 18 August - Lørdag d. 5 September

Forret

Rimmet kammusling

Romanescokål - brunet smør/-soyasauce - puffet ris

Hovedret

Urtefarseret kyllingeballotine

Confiteret lår - bønner - bacon - henkogte rabarber

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af sensommer grønt - danske kartofler

Dessert

Passions posset

Hvid chokolde - sorbet - frisk passion - karamel

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Rimmet kammusling

Romanescokål - brunet smør/-soyasauce - puffet ris

Forret

Sauteret spidskål

Dehydreret gulerødder - karamelliseret gulerødder - mormordressing

Mellemret / Hovedret

Pocheret rødtunge

Asparges broccoli - hollandaise med purløg - bagte skalotteløg

Hovedret

Urtefarseret kyllingeballotine

Confiteret lår - bønner - bacon - henkogte rabarber

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af sommer grønt - danske kartofler

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Passions posset

Hvid chokolde - sorbet - frisk passion - karamel

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

569 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



KOMMENDE MENU


August Menu


Tirsdag d. 18 August - Lørdag d. 5 September

Forret

Rimmet kammusling

Romanescokål - brunet smør/-soyasauce - puffet ris

Hovedret

Urtefarseret kyllingeballotine

Confiteret lår - bønner - bacon - henkogte rabarber

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af sensommer grønt - danske kartofler

Dessert

Passions posset

Hvid chokolde - sorbet - frisk passion - karamel

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Rimmet kammusling

Romanescokål - brunet smør/-soyasauce - puffet ris

Forret

Sauteret spidskål

Dehydreret gulerødder - karamelliseret gulerødder - mormordressing

Mellemret / Hovedret

Pocheret rødtunge

Asparges broccoli - hollandaise med purløg - bagte skalotteløg

Hovedret

Urtefarseret kyllingeballotine

Confiteret lår - bønner - bacon - henkogte rabarber

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af sommer grønt - danske kartofler

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Passions posset

Hvid chokolde - sorbet - frisk passion - karamel

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

569 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.