Kommende menu


Fra 5/3 - 2019
MARIE LOUISE MENU
kr. 329.- / inkl. 3 glas vin kr. 499,-

Forret
Røget tun
Mango - glaskål - soya/ limesauce

Hovedret
Braiserede og glaserede svinekæber
Syltede tomater - bagte løg - ølsauce

Eller
Ribeye 220 g. tillæg på 119 kr.
Sauce bordelaise - spidskål - ristede petit kartofler

Dessert
Solbærcremebrulleé
Chokoladeis - syltet solbrær - hvid chokolade

Inkl. Vinmenu, 3 glas, velkomst og kaffe med petifure 599 kr.
Inkl. ølmenu - 499 kr.
A LA CARTE / SIGNATUR MENU

Forret
Røget tun
Mango - glaskål - soya/-limesauce

Forret
Jordskokketerrine
Syltet rødløg - urteolie - spædesalater

Mellem/Hovedret
Smørstegt lysing
Bacon - sauce hollandaise - sauteret kål

Hovedret
Braiserede og glaserede svinekæber
Syltede tomater - bagte løg - ølsauce

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert
Solbærcremebrulleé
Chokoladeis - syltet solbrær - hvid chokolade

TILKØB
Ribeye (220 G)
239,- kr. / Udskift som hovedret på menu 119 kr.

Tilkøb af foie gras 50 kr.

*Vi tager forbehold for allergier ved forespørgsel

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

519 kr.


4 retter

389 kr.

599 kr.


5 retter

479 kr.

689 kr.


6 retter

599 kr.

899 kr.



Kommende menu


Fra 5/3 - 2019
MARIE LOUISE MENU
kr. 329.- / inkl. 3 glas vin kr. 499,-

Forret
Røget tun
Mango - glaskål - soya/ limesauce

Hovedret
Braiserede og glaserede svinekæber
Syltede tomater - bagte løg - ølsauce

Eller
Ribeye 220 g. tillæg på 119 kr.
Sauce bordelaise - spidskål - ristede petit kartofler

Dessert
Solbærcremebrulleé
Chokoladeis - syltet solbrær - hvid chokolade

Inkl. Vinmenu, 3 glas, velkomst og kaffe med petifure 599 kr.
Inkl. ølmenu - 499 kr.
A LA CARTE / SIGNATUR MENU

Forret
Røget tun
Mango - glaskål - soya/-limesauce

Forret
Jordskokketerrine
Syltet rødløg - urteolie - spædesalater

Mellem/Hovedret
Smørstegt lysing
Bacon - sauce hollandaise - sauteret kål

Hovedret
Braiserede og glaserede svinekæber
Syltede tomater - bagte løg - ølsauce

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert
Solbærcremebrulleé
Chokoladeis - syltet solbrær - hvid chokolade

TILKØB
Ribeye (220 g)
239,- kr. / Udskift som hovedret på menu 119 kr.

*Vi tager forbehold for allergier ved forespørgsel

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

519 kr.


4 retter

389 kr.

599 kr.


5 retter

479 kr.

689 kr.


6 retter

599 kr.

899 kr.