Kommende menu


Fra 7. Maj 2019 - 1. Juni 2019
MARIE LOUISE MENU
kr. 349.- / inkl. 3 glas vin kr. 549,-

Forret
Hvide asparges
Rømørejer - røget burre blanc - puffet byg

Hovedret
Skindstegt kylling med confiteret lår
Svampe skum - majspuré - piment sauce

Eller
Ribeye 220 g. tillæg på 119 kr.
Sauce bordelaise - spidskål - ristede petit kartofler

Dessert
Rabarber
Hvid chokolade - vaniljeparfait - mynte

Inkl. Vinmenu, 3 glas, velkomst og kaffe med petifure 649 kr.
Inkl. ølmenu - 549 kr.
A LA CARTE / SIGNATUR MENU

Forret
Hvide asparges
Rømørejer - røget burre blanc - puffet byg

Forret
Durocskinke
Rygeost - radisser - sprød rygbrød

Mellem/Hovedret
Pocheret rødtunge
Grønne tomater - piment sauce - krondild

Hovedret
Skindstegt kylling med confiteret lår
Svampe skum - majspuré - grillet forårsløg

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert
Rabarber
Hvid chokolade - vaniljeparfait - mynte

TILKØB
Ribeye (220 G)
239,- kr. / Udskift som hovedret på menu 119 kr.

Tilkøb af foie gras 50 kr.

*Vi tager forbehold for allergier ved forespørgsel

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

519 kr.


4 retter

389 kr.

599 kr.


5 retter

479 kr.

689 kr.


6 retter

599 kr.

899 kr.



Kommende menu


Fra 7. Maj 2019 - 1. Juni 2019
MARIE LOUISE MENU
kr. 349.- / inkl. 3 glas vin kr. 549,-

Forret
Hvide asparges
Rømørejer - røget burre blanc - puffet byg

Hovedret
Skindstegt kylling med confiteret lår
Svampe skum - majspuré - piment sauce

Eller
Ribeye 220 g. tillæg på 119 kr.
Sauce bordelaise - spidskål - ristede petit kartofler

Dessert
Rabarber
Hvid chokolade - vaniljeparfait - mynte

Inkl. Vinmenu, 3 glas, velkomst og kaffe med petifure 649 kr.
Inkl. ølmenu - 549 kr.
A LA CARTE / SIGNATUR MENU

Forret
Hvide asparges
Rømørejer - røget burre blanc - puffet byg

Forret
Durocskinke
Rygeost - radisser - sprød rygbrød

Mellem/Hovedret
Pocheret rødtunge
Grønne tomater - piment sauce - krondild

Hovedret
Skindstegt kylling med confiteret lår
Svampe skum - majspuré - grillet forårsløg

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert
Rabarber
Hvid chokolade - vaniljeparfait - mynte

TILKØB
Ribeye (220 g)
239,- kr. / Udskift som hovedret på menu 119 kr.

*Vi tager forbehold for allergier ved forespørgsel

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

519 kr.


4 retter

389 kr.

599 kr.


5 retter

479 kr.

689 kr.


6 retter

599 kr.

899 kr.