KOMMENDE MENU


Majmenu d.19 maj

Forret

Dampet grønne og hvide asparges

Håndpillede rejer - rygeostmousseline - rygbrødscrumble

Hovedret

Syd amerikansk kornfodret flanksteak

Sauce bearnaise - bønner- bacon - danske kartofler

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af forårets grønt - danske kartofler

Dessert

Rabarberdessert

Hvid chokolade - kold rabarbersuppe - kærnemælksis

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Dampet grønne og hvide asparges

Håndpillede rejer - rygeostmousseline - rygbrødscrumble

Forret

Braiseret og friteret svinekæber

Luftig bacon - ærtepuré og friskbælget ærter

Mellemret / Hovedret

Bagt havkat

Saute på spidskål og sommerløg - muslingecreme - syltede stikkelsbær

Hovedret

Syd amerikansk kornfodret flanksteak

Sauce bearnaise - bønner- bacon - danske kartofler

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af forårets grønt - danske kartofler

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Rabarberdessert

Hvid chokolade - kold rabarbersuppe - kærnemælksis

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

569 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



KOMMENDE MENU


Majmenu d.19 maj

Forret

Dampet grønne og hvide asparges

Håndpillede rejer - rygeostmousseline - rygbrødscrumble

Hovedret

Syd amerikansk kornfodret flanksteak

Sauce bearnaise - bønner- bacon - danske kartofler

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af forårets grønt - danske kartofler

Dessert

Rabarberdessert

Hvid chokolade - kold rabarbersuppe - kærnemælksis

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Dampet grønne og hvide asparges

Håndpillede rejer - rygeostmousseline - rygbrødscrumble

Forret

Braiseret og friteret svinekæber

Luftig bacon - ærtepuré - friskbælget ærter

Mellemret / Hovedret

Bagt kulmule

Saute på spidskål og nye sommerløg - muslingecreme - syltede stikkelsbær

Hovedret

Syd amerikansk kornfodret flanksteak

Sauce bearnaise - bønner- bacon - danske kartofler

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af forårets grønt - danske kartofler

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Rabarberdessert

Hvid chokolade - kold rabarbersuppe - kærnemælksis

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

569 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.