ÅBNER 6 MAJ.


DEAL BEVISER FORLÆNGES TIL HELE MAJ.


TAKE AWAY MENU


FREDAG d.16 & d.17 APRIL

Forret

Tuntatar

Avocado - soyasesamdressing - urter - romanesco kål

Hovedret

Kalvefilet

Svampestuvning med timian - Bagte skalotteløg - nye kartofler med brunet smør og løvstikke

Dessert

80’ernes Abemad (frugtsalat)

vaniljecreme - kandiserede nødder - mørk chokolade


ÅBNER 6 MAJ.


DEAL BEVISER FORLÆNGES TIL HELE MAJ.


TAKE AWAY MENU


FREDAG d.16 & d.17 APRIL

Forret

Tuntatar

Avocado - soyasesamdressing - urter - romanesco kål

Hovedret

Kalvefilet

Svampestuvning med timian - Bagte skalotteløg - nye kartofler med brunet smør og løvstikke

Dessert

80’ernes Abemad (frugtsalat)

vaniljecreme - kandiserede nødder - mørk chokolade

*Vi tager forbehold for allergener ved forespørgsel