MÅNEDENS MENU


Efterårs menu


29 September - 10 November

Forret

Tuntatar

Avocado - friterede risnudler - spæde salater - citrus vinaigrette

Hovedret

Langtidsstegt svinebryst

Croquette af braiseret nakke - syltede løgskaller - sennepskorn

ELLER

Oksemørbrad, sauté af tidens grønt - tillæg på 89 kr.

Foie gras tillæg 49 kr.

Bearnaise og fritter - tillæg på 59 kr.

Dessert

Vanilje bagte blommer

Youghurtis - blommeconsumé - havesyre

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Tuntatar

Avocado - friterede risnudler - spæde salater - citrus vinaigrette

Forret

Efterårssalat med confiteret and

ristede mandler - vesterhavsost - amarena kirsebær

Mellemret / Hovedret

Bagt hvidfisk

Linguine- svampecreme - syltede bøgehatte

Hovedret

Langtidsstegt svinebryst

Croquette af braiseret nakke - syltede løgskaller - sennepskorn

ELLER

Oksemørbrad m. sauté af tidens grønt - tillæg på 89 kr..

Foie gras tillæg 49 kr.

Bearnaise og fritter - tillæg på 59 kr.

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Vanilje bagte blommer

Youghurtis - blommeconsumé - havesyre

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

269 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

569 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



MÅNEDENS MENU


Efterårs menu


29 September - 10 November

Forret

Tuntatar

Avocado - friterede risnudler - spæde salater - citrus vinaigrette

Hovedret

Langtidsstegt svinebryst

Croquette af braiseret nakke - syltede løgskaller - sennepskorn

ELLER

Oksemørbrad, sauté af tidens grønt - tillæg på 89 kr.

Foie gras tillæg 49 kr.

Bearnaise og fritter - tillæg på 59 kr.

Dessert

Vanilje bagte blommer

Youghurtis - blommeconsumé - havesyre

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Tuntatar

Avocado - friterede risnudler - spæde salater - citrus vinaigrette

Forret

Efterårssalat med confiteret and

ristede mandler - vesterhavsost - amarena kirsebær

Mellemret / Hovedret

Bagt hvidfisk

Linguine- svampecreme - syltede bøgehatte

Hovedret

Langtidsstegt svinebryst

Croquette af braiseret nakke - syltede løgskaller - sennepskorn

ELLER

Oksemørbrad m. sauté af tidens grønt - tillæg på 89 kr..

Foie gras tillæg 49 kr.

Bearnaise og fritter - tillæg på 59 kr.

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Vanilje bagte blommer

Youghurtis - blommeconsumé - havesyre

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

269 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

569 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



*Vi tager forbehold for allergener ved forespørgsel