AKTUEL MENU

Fra 1 Maj 2019 - 1 Juni 2019

MARIE LOUISE MENU

3 retter 349 kr.

Forret
Smørdampede grønne og hvide asparges
Rejer fra rømø - røget burre blanc - puffet byg

Hovedret
Skindstegt kylling og lår
Svampe skum - majspuré - grillet forårsløg

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af sommergrønt - nye kartofler

Dessert
Rabarber
Hvid chokolade - vaniljeparfait - mynte

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret
Smørdampede grønne og hvide asparges
Rejer fra rømø - røget burre blanc - puffet byg

Forret
Durocskinke
Rygeost - radisser - sprød rugbrød

Mellemret / Hovedret
Meunierestegt rødtunge
Grønne tomater - piment sauce på bagte peberfrugter - krondild

Hovedret
Skindstegt kylling og lår
Svampe skum - majspuré - grillet forårsløg

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af sommergrønt - nye kartofler

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert
Rabarber
Hvid chokolade - vaniljeparfait - mynte

VÆLG 3 RETTER FOR 369 KR.

SIGNATURMENU 6 RETTER 649 KR.

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

569 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



Aktuel menu


Fra 1 Maj 2019 - 1 Juni 2019

A LA CARTE

VÆLG 3 RETTER FOR 349 KR.

SIGNATURMENU 6 RETTER 649 KR.

Forretter
Hvide asparges
Rømørejer - røget burre blanc - puffet byg

Durocskinke
Rygeost - radisser - sprød rygbrød

Hovedretter
Pocheret rødtunge
Grønne tomater - piment sauce på bagte rodfrugter - krondild

Skindstegt kylling med confiteret lår
Svampe skum - majspuré - grillet forårsløg

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af sommergrønt - nye kartofler

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert
Rabarber
Hvid chokolade - vaniljeparfait - mynte

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

349 kr.


3 retter

369 kr.

549 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



*Vi tager forbehold for allergener ved forespørgsel