Menu fra 30 Juni - 15 August


Juli menu


Tirsdag d. 30 Juni - Lørdag d. 15 August

Forret

Rimmet laks

Syltede grønne jordbær - Lemoncurd - sauce på dild og kærnemælk

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad

Spæde gulerødder - nye løg - glace med sommerns bær

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af sommer grønt - danske kartofler

Dessert

Gammeldags koldskål og danske jordbær

Rabarber-Jordbær is - kammerjunker - vanilje - citrus

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Rimmet laks

Syltede grønne jordbær - Lemoncurd - sauce på dild og kærnemælk

Forret

Grillet babymajs

Majspuré - parmesan - luftig suace med havesyre

Mellemret / Hovedret

Smørristet kulmule

Kompot af danske tomater - syltede perleløg - brøndkarse

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad

Spæde gulerødder - nye løg - glace med sommerns bær

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af sommer grønt - danske kartofler

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Gammeldags koldskål og danske jordbær

Rabarber-Jordbær is - kammerjunker - vanilje

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

569 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



Menu fra 30 Juni - 18 August


Juli menu


Tirsdag d. 30 Juni - Lørdag d. 15 August

Forret

Rimmet laks

Syltede grønne jordbær - Lemoncurd - sauce på dild og kærnemælk

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad

Spæde gulerødder - nye løg - glace med sommerns bær

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af sommer grønt - danske kartofler

Dessert

Gammeldags koldskål og danske jordbær

Rabarber-Jordbær is - kammerjunker - vanilje - citrus

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Rimmet laks

Syltede grønne jordbær - Lemoncurd - sauce på dild og kærnemælk

Forret

Grillet babymajs

Majspuré - parmesan - luftig suace med havesyre

Mellemret / Hovedret

Smørristet kulmule

Kompot af danske tomater - syltede perleløg - brøndkarse

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad

Spæde gulerødder - nye løg - glace med sommerns bær

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af sommer grønt - danske kartofler

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Gammeldags koldskål og danske jordbær

Rabarber-Jordbær is - kammerjunker - vanilje

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

569 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



*Vi tager forbehold for allergener ved forespørgsel