MARIE LOUISES Januar Menu

3 retter 349 kr


Forret

Jordskokkecreme med braiserede torskekæber

Bacon - havesyre - beder

Hovedret

Fyldt mørbrad af dansk velfærdsgris

Soltørret tomat - citron - hvidløg - gastrik sauce

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af vinter grønt - kartoffelmos

Dessert

Blodappelsin med hvid chokolade

Citronfromage - blodappelsinsorbet - bagt hvid chokolade


A LA CARTE / SIGNATURMENU


Forret

Jordskokkecreme med braiserede torskekæber

Bacon - havesyre - beder

Forret

Cremet bygotto med confiteret kylling

Parmesan - bagte skalotteløg - citrusolie

Mellemret / Hovedret

Ristet fisk

Urteboullion - smørbønner - strandurt

Hovedret

Fyldt mørbrad af dansk velfærdsgris

Soltørret tomat - citron - hvidløg - gastrik sauce

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af vinter grønt - kartoffelmo

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Blodappelsin med hvid chokolade

Citronfromage - blodappelsinsorbet - bagt hvid chokolade

VÆLG 3 RETTER FOR 369 KR

SIGNATURMENU 6 RETTER 649 KR

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

369 kr.


3 retter

369 kr.

569 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



MARIE LOUISES Januar Menu

3 retter 349 kr


Forret

Jordskokkecreme med braiserede torskekæber

Bacon - havesyre - beder

Hovedret

Fyldt mørbrad af dansk velfærdsgris

Soltørret tomat - citron - hvidløg - gastrik sauce

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af vinter grønt - kartoffelmos

Dessert

Blodappelsin med hvid chokolade

Citronfromage - blodappelsinsorbet - bagt hvid chokolade


A LA CARTE / SIGNATURMENU


Forret

Jordskokkecreme med braiserede torskekæber

Bacon - havesyre - beder

Forret

Cremet bygotto med confiteret kylling

Parmesan - bagte skalotteløg - citrusolie

Mellemret / Hovedret

Ristet fisk

Urteboullion - smørbønner - strandurt

Hovedret

Fyldt mørbrad af dansk velfærdsgris

Soltørret tomat - citron - hvidløg - gastrik sauce

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af vinter grønt - kartoffelmo

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert

Blodappelsin med hvid chokolade

Citronfromage - blodappelsinsorbet - bagt hvid chokolade

VÆLG 3 RETTER FOR 369 KR

SIGNATURMENU 6 RETTER 649 KR

__

U/ vin.

M/ vin


1 ret

159 kr.

219 kr.


2 retter

249 kr.

349 kr.


3 retter

369 kr.

549 kr.


4 retter

429 kr.

649 kr.


5 retter

529 kr.

819 kr.


6 retter

649 kr.

899 kr.



*Vi tager forbehold for allergener ved forespørgsel