MARIE LOUISES November / December Menu

3 retter 349 kr

Serveres i perioden 11 November til 30 December

LUKKET 23,24,25,26 December

Forret

Hummerbisque

Rømørejer - syrnet fløde - friteret grønkål

Hovedret

Oksemørbrad

Ragout på oksehaler - løgpurè - pak choi - rødbeder

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af vinter grønt - kartoffelmos

Dessert

Mørk intens chokolade dessert

Kirsebær - chokolademousse - syrlig creme fraiche

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Hummerbisque

Rømørejer - syrnet fløde - friteret grønkål

Forret

Anderilette

Tranebær - fermenteret hvidløg - cornichoner

Mellemret / Hovedret

Ristet fisk

Pighvarsauce - romanesco kål - saltet mandler

Hovedret
Oksemørbrad
Ragout på oksehaler - løgpurè - pak choi - rødbeder

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af vinter grønt - kartoffelmos

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert
Mørk intens chokolade dessert
Kirsebær - chokolademousse - syrlig creme fraiche

VÆLG 3 RETTER FOR 369 KR

SIGNATURMENU 6 RETTER 649 KR