MARIE LOUISES November / December Menu

3 retter 349 kr

Serveres i perioden 11 November til 30 December

LUKKET 23,24,25,26 December

Forret

Hummerbisque

Rømørejer - syrnet fløde - friteret grønkål

Hovedret

Oksemørbrad

Ragout på oksehaler - bagte skalotteløg - pak choi

ELLER

RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.

Sauce bordelaise - saute af efterårs grønt - kartofler

Dessert

Mørk intens chokolade dessert

Kirsebær - vanilje - mousse

A LA CARTE / SIGNATURMENU

Forret

Hummerbisque

Rømørejer - syrnet fløde - friteret grønkål

Forret

Saltet and

Tranebær - fermiteret hvidløg - friteret skorzonerod

Mellemret / Hovedret

Ristet fisk

Pighvarsauce - romanesco kål - hasselnødder

Hovedret
Oksemørbrad
Ragout på oksehaler - bagte skalotteløg - pak choi

ELLER
RIBEYE 250 G. TILLÆG PÅ 119 KR.
Sauce bordelaise - saute af efterårs grønt - kartofler

Ost
Sødt – sprødt – syrligt

Dessert
Mørk intens chokolade dessert
Kirsebær - vanilje - chokolademousse

VÆLG 3 RETTER FOR 369 KR

SIGNATURMENU 6 RETTER 649 KR