En aften i Bordeaux

På restaurant Marie Louise

Fredag D. 22/2 klokken 18:30 tager på en vinøs rundtur i Bordeaux, mens de dygtige kokke på restauranten laver 4 dejlige retter mad, som passer til ikke mindre end 6 Fantastiske Bordeaux vine.

Nyd maden i dejlige omgivelser mens vi smager os igennem Saint Emilion, Margeaux og flere andre.


Vinene er udvalgt til menuen og der er virkelig lagt i ovnen,
til en stor aften, med masser af velsmag.

Sommelier og vinhandler Peter Rasmussen fra Gourmet Wine, fortæller om vinene ogKrydre aftenen med gode historier.

Der er lagt op til en fantastisk aften i gastronomiens tegn.

Samlet pris for vin og mad er blot 679.-

Menu:

Velkomst

Cremant de Bordeaux, Jean Baptiste

Forret
Graved laks
Agurk – urtemayo – tabiokarogn – spæde salater

Vin

Lagrave-Martillac Blanc 2012 – Pessac-Léognan


Forret
Svampetoast
Svampe a lá creme – syltede bøgehatte – brioche brød

Vin

Chateau Armuruy Clairet 2017


Hovedret
Rosastegt og braiseret kalv
Løg – stegt selleri – confiteret gulerod – glace

Vin

Clos de jacobins, Saint Emilion Grand Cru Classé 2008

og

Chateau Angludet, Margaux 2013

Dessert

Mørk chokolade mousse
Vaniljeiscreme – chokoladejord – hvid chokolade

Vin

Sichel Sauternes 2012

BOOK BORD

Pris pr person 679 Kr.